13 november 2010
14:15

UNIK utveckling

Referat: Danmarks IF - UNIK utveckling

Sista matchen i gruppspelet spelades mot Danmarks IF. Än en gång fick vi spela på "använd" is och lyckades inte få igång vårt spel. Vet inte om det fanns underskattning med i bilden för det såg inte bra ut på planen.
Vi tog ledningen med 1-0 genom Christian på pass av Tobbe (målvakten). Linus ökade på till 2-0 innan paus.
I andra halvlek fick Danmark göra 2-1 innan Johan gjorde 3-1. Sedan slappnade vi av och tillät Danmark göra både 3-2 på straff och sedan kvittera. Vi återtog ledningen genom Christian, Max ökade på till 5-3 på straff och Sverre fastställde slutresultatet till 6-3.

Vi vann därmed gruppen och går vidare till slutspel, återkommer när det blir aktuellt. Nu gäller det att lyfta spelet till en högre nivå och undvika de egna misstagen. Nu finns det bara bra lag kvar!